09123 831 06 33 info@roconnect.eu

Administrare site, mentenanță web, întreținere și suport online

Administrare site

Avem o serie de pachete pentru administrare website, la prețuri avantajoase.

Mentenanță lunară

Avem o serie de pachete pentru mentenanță website, la prețuri avantajoase.

Întreținere și suport

Avem o serie de pachete pentru întreținere și suport online, la prețuri avantajoase.

Administrarea site-ului, întreținerea și mentenanța paginilor web au ca scop verificarea și actualizarea informațiilor și graficii în website, respectiv verificarea bunei sale funcționări și a modului în care acesta se prezinta vizitatorilor direct (cu informații complete și actualizate), verificarea platformei tehnice și actualizarea (componentelor) ei, securitate și backup periodic. O parte din activități pot fi realizate și de către specialistii Dvs de IT și marketing.

Activitățile de administrare și întreținere site sunt foarte importante și influențează direct performanțele sale (rezultatele de trafic – vizite, pagini, angajament vizitatori, etc) mai ales dacă website-ul este asociat unui business. Un website cu conținut nou, relevant, adăugat permanent va genera interes din partea vizitatorilor, poate deveni un instrument de lucru performant ajutându-vă să convertiți vizitatorii în oportunități și apoi în clienți noi, să sprijiniți afacerea (cu informații actualizate) și să vindeți mai mult (up-sell, cross-sell) clienților existenți.

Site-uri administrate

De ce suntem potriviți pentru dumneavoastră? Pentru că facem diferența. Pentru că îi inspirăm pe oameni. Pentru că susținem în mod proactiv proiectele noastre. Pentru că avem o expertiză puternică în domeniul administrării paginilor web.

Pentru că urmărim împreună cu dumneavoastră un obiectiv clar, în mod constant și cu angajament. Pentru că vă înțelegem. Pentru că suntem pasionați de ceea ce facem.

Gheață carbonică

https://gheata24.ro/

Șablare și răcire industrială

https://dryice24.ro/

Vânzări și închirieri rulote

https://arkus.ro/

Joburi pentru asistente medicale în Germania

http://personal-medical.de/

Suport

Suntem disponibili 24/7

Serviciile de urgență, monitorizare și intervenție funcționează 24/7.

Din motive ce țin de eficiența operațională nu oferim suport tehnic telefonic.