09123 831 06 33 info@roconnect.eu

Servicii de arhivare și depozitare arhivă

Cu experiență bogată în domeniu, oferim cu succes servicii de arhivare, depozitare și management de arhivă pentru firme de renume. 

Din prima zi în care vom colabora, ne vom asigura că transferăm toate grijile dumneavoastră către profesioniștii noștri.

Ce ne recomandă? Accesul rapid la documente, siguranța permanentă și transparența!

Ce ne deosebește de alte firme de arhivare?

1. Efectuăm transferul complet de muncă de la client, către profesioniștii noștri!
2. Garantăm servicii de arhivare la standarde ridicate și costuri corecte.
3. Garantăm siguranța documentelor arhivate cu maximum de eficiență.
4. Asigurăm transparență totală și flexibilitate.

Arhivare documente

Serviciul va garanteaza organizarea corecta a arhivei, depozitarea arhivei in spatii autorizate, acces rapid la documente, evidenta accesarii arhivei si, nu in ultimul rand, securitatea documentelor.

Depozitare arhiva

In cadrul cladiri din Romania proiectate si construite special in scopul stocarii arhivei 

Distrugere confidentiala a arhivei

Va vom anunta periodic cu privire la cutiile de arhivare care ajung la maturitate si pot fi distruse. Totodata, asiguram, in conditii de confidentialitate, servicii de distrugere a arhivelor cu termene de pastrare depasite. Astfel, va ajutam sa reduceti costurile aferente depozitarii!

Organizare arhiva la sediul clientului

Daca aveti deja spatiul potrivit pentru depozitarea arhivei, va putem ajuta sa va organizati arhiva la sediul Dvs., in conformitate cu normele legale in vigoare si cu procedurile de arhivare menite sa asigure un acces rapid si facil.

Consultanta arhivistica

Serviciile de consultanta vizeaza in principal intocmirea Nomenclatorului arhivistic, evaluarea gratuita a arhivei la sediul Dvs. si analiza obiectiva a costurilor pentru externalizarea arhivei. 

Formular de contact